Στιγμιότυπο 2015-12-07, 4.16.39 μ.μ.

Είσαι αστεία και γελοία για πολλούς λόγους.Τους περισσότερους,δυστυχώς -δεν τους ξέρεις.Να επαναλάβω , οτι εχεις προβεί σε μια πράξη που ειναι αναληθής και στην ουσία,τωρα που βλέπω και την εξέλιξη, προβοκατόρικη.
Δεν εχεις κάνει «Αλλαγή φύλου» , οπως το αποκαλείς.Αρα δεν ξέρεις αν ΚΑΝ υπάρχει οργασμός. Πόσω μάλλον δε , πως ειναι η αίσθηση.
Αλλά αυτά τα είπαμε.

Τολμάς λοιπόν και γράφεις στον τοιχο σου ,πως εγω -ποιός εγω;- γελάω ΓΟΕΡΑ !!!!!! και σε κράζω ,όταν κάνεις σόου.
Πρώτον δεν κάνεις σόου.Μίμηση κάνεις.Εσυ.Για σενα μιλάω και οχι για τα άλλα παιδιά που ειναι καλλιτέχνες.Μια Βουγιουκλάκη που σε λίγο τείνει να γίνει Ορέστης Μακρής, όπως πολύ εύστοχα ειπε χιουμοριστικά μια φίλη.
Και δεύτερον και πιο ουσιαστικό, δεν έκραξα ποτέ κανένα παιδί. Χαβαλέ έκανα και θα συνέχιζα να κάνω , αν δεν έβλεπα ενα περίεργο κλίμα.
Μου ειναι αδύνατον να κράξω κάποιον που ειναι στην ίδια στέγη εργασίας με μένα , οσο και αν διαφωνώ ή δεν μου αρέσει αυτό που κάνει.Ειναι θεμα ευγένιας και δεοντολογίας.
Αρα προσπαθείς εμμέσως να μου δημιουργήσεις-δημόσια- πρόβλημα στη δουλειά μου.
Και κάποιο χάπατο στα σχόλια αναφέρει χαρακτηρηστικά » Εισαι η πρώτη που έκανε εχγείρηση στην Ελλάδα» και δεν διαψεύδεις καν.
Ολο το πακέτο αυτού του σχόλιου.
Τη δουλειά μου θα τη χάσω, αν το θελήσει το αφεντικό μου.
Και αφού τα αρχίδια σου τα έχεις , θα έπρεπε να εισαι περήφανη γι αυτά.Ετσι ειναι ο αυτοπροσδιορισμός κουκλίτσα μου.
Αλλά ΟΥΤΕ αυτό μπορείς να κάνεις.
Να καταλάβεις τι εισαι.
Κάνε απλά την όμορφη -γιατι εισαι και μάλιστα πολύ- κάνε τη γλάστρα , γιατι εισαι και μην ανοίγεις το στόμα σου για πράγματα που δεν γνωρίζεις.
Στην τελική.. καλό θα σου κάνει…
Απλά πρόσεχε ποιό προσωπείο φοράς κάθε μέρα, γιατι μπερδεύεσαι εσυ η ίδια πρωτίστως….

Advertisements