Στιγμιότυπο 2014-11-22, 10.01.08 μ.μ.

Απ τη μια σέρνει καράβι. Απ την άλλη ενα κότερο , μπορεί να σύρει αυτο που σέρνει το καράβι.
Η κοπελιά το εχει πιάσει το νόημα και της βγάζω το καπέλο , αν φορούσα.
Κουκλάρα αδιαμφισβήτητα. Υπέροχο κορμί, σπιρτόζικα μάτια,ενα κωλαράκι που θα ζήλευε κάθε Βραζιλιάνα. Τέλειο μαλλί.Ολα ολα , υπέροχα. Καλονή.Και μ αρέσει που το ξέρει και παίζει πολλούς στο μ…. της , συγνώμη στα δάχτυλα της.

Αυτό που με τρέλλανε ειναι το επάγγελμα της.Απωθημένο δικό μου απο παιδί.Αλλά βάλε τώρα και τα τερτίπια του τύμβου στην Αμφίπολη , μια ταραχή την εχω πάθει.Εχω σκάσει απ τη ζήλεια μου.
Και καλλονή και αρχαιολόγος. Φανταστείτε για ενα κλάσμα του δευτερολέπτου να ειχε ανακαλύψει αυτή τον τάφο!.Ολη η υφήλιος θα μας κοιτούσε με άλλο μάτι.Αλλο η Έλλη , άλλο η Περιστέρη. Υπάρχει μια διαφορά…εκτοπίσματος αν μη τι άλλο. Εξάλλου εχει πάρει θέση η κοπέλα. Και επειδή ειναι πιο όμορφη ,σε αυτήν πρέπει να δώσουμε μεγαλυτερη βάση. Το οφείλουμε ως λαός που κοιτάμε τα πράγματα ΠΑΝΤΑ σε βάθος.

Η δε φωτογραφία στη Μύκονο με έκανε να σκεφτώ πολύ σοβαρά οτι πρέπει να συναντηθεί με την κ. Κεφαλογιάννη. Ο τουρισμός πρέπει να επενδύσει στο βαθύ γαλάζιο σε συνάρτηση με το βαθύ ντεκολτέ και τον τουρλωτό ποπουδάκι. Φοβερος συνδυασμός.Και επιμένω. Πάνω απ όλα , βαθύς. Συμβολικός. Να τους θυμίζουμε και την Τροία. Αμε!

Τώρα, γιατί πήρε πίσω πίσω αυτό που έγραψε για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, δεν ξέρω. Δεν οφείλουμε όμως ως large λαός να συχγωρούμε ενα τόσο μικρό και πανέμοσφο πλάσμα; Σιγά, τι είπε; Μήπως κατάλαβε; Λένε οτι άλλοι της τα γράφουν. Το διάβασα παντού αυτό. Δεν το πιστεύω. Ειναι πανέξυπνη η κοπέλα. Και ειναι πανέξυπνη γιατί ειναι πανέμορφη. Και στην ομορφιά το βουλώνουμε. Δεν λέμε κουβέντα. Απλά το μάζεψε. Φοβερό κόλπο αυτό. Το κάνουν πολλοί τωρα τελευταία. Γράφουν κάτι, βλέπουν αντιδράσεις και το κατεβάζουν.

Θέλω να της ευχηθώ.Μπορώ; Να ειναι πάντα έτσι. Όσο πιο όμορφη γίνεται, δεξιά εννοείται (δεν το συζητώ) και κάποια στιγμή να μπεί στη Βουλή. Σαν να μεγάλωσε η Γκερέκου πια.
Αν τη δω και δίπλα στον πρωθυπουργό, θα υποκλιθώ πραγματικά.
Ομορφιά αγάπη μου.Όλα τα υπόλοιπα ,απλές οδοντόκρεμες.

Υ.Γ. Εννοείται πως θα αγοράσω το κολλαγόνο που διαφημίζει με τόση τσχπινιά μπας και της μοιάσω στο μικρό της δαχτυλάκι.